وبلاگ تاریخی و جغرافیایی  " ارگ ایران "

وبلاگ تاریخی و جغرافیایی " ارگ ایران "

مطالب و مقالات از وبسایت ارگ ایران www.arq.ir
وبلاگ تاریخی و جغرافیایی  " ارگ ایران "

وبلاگ تاریخی و جغرافیایی " ارگ ایران "

مطالب و مقالات از وبسایت ارگ ایران www.arq.ir

ردپای انسان در مدار شمالی

ردپای انسان در مدار شمالی بمنظور پژوهش تاریخی درباره چگونگی ورود،  و پخش انسان در قاره های شمالی مهم است،  بویژه که این تاریخها به تاریخ ایران و زبان هم مربوط می شود.
ردپای انسان در مدار شمالی
پیش نویس
      ردپای انسان در مدار شمالی بمنظور پژوهش تاریخی درباره چگونگی ورود،  و پخش انسان در قاره های شمالی مهم است،  بویژه که این تاریخها به تاریخ ایران و زبان هم مربوط می شود.  بررسی ردپای انسان در مدار شمالی را بمرور ادامه می دهم و در همین برگه پست می کنم.  لازم به یاد آوریست تکیه اصلی نگارش من بر آثار باستانی و تاریخی است،  نه بر کتابها و داستانهای قدیمی و یا مشکوک.
ردپای انسان در مدار شمالی
تصویر نقاشی از شکار ماموت توسط نئاندرتال،  عکس شماره 9338.
ردپای انسان در مدار شمالی
لوگو ذهن کپی پیس باقی مانده از سیستم آموزشی را کنار بگذارید،  عکس شماره 1613.
این برگه بشماره 1407 پیوست لینک زیر است:
. . . ادامه دارد و بازنویسی می شود . . .
ردپای انسان در مدار شمالی
ردپای انسان در مدار شمالی
      در دوران یخبندان نئاندرتال خیلی راحتتر از هوموساپینس سرما را تحمل می کردند،  تا حدود بیست درجه سانیگراد سرمای بیشتر.  ده تا پنجاه هزار سال پیش جهان بین هوموساپینس و نئاندرتال تقسیم شده بود،  زیر مدار 45 شمالی بیشتر هوموساپینس و بالای آن نئاندرتال بودند.  سپس با گرم شدن زمین نئاندرتال نتوانست باقی بماند،  بمرور به شمالتر و نزدیک قطب رفتند،  و هوموساپینس نیز مناطق آنها را اشغال کرد.
      تا اینکه بعلتهایی که هنوز برای ما ناشناخته است،  نئاندرتال از حدود بیست هزار سال پیش بطور کلی ناپدید شد.  شاید عامل میکروبی، بی غذایی، و یا کشته شدن بدست هوموساپینس اقوام چند صد هزار سال پیش خود بود.  البته هوموساپینس هایی که با نئاندرتالها نزدیکی پیدا کرده بودند،  درصدی از ژن نئاندرتالها را گرفتند،  و همین باعث شد هوموساپینس حاره ای توانایی امروزی سرمایی هم پیدا کند،  و قدرت زندگی در بالای مدار 45 را هم بدست آورد.
      در آخرین عصر یخبندان،  سطح دریا ۱۲۰ متر پایین‌تر از سطح فعلی خود بود،  و بخشهای زیادی از دریای شمال خشک شده،  و چراگاه ماموتها بود،  و نئاندرتال هم بدنبال ماموت در آنجا و در مدار قطبی برای شکار ماموت در نزدیکی قطب شمال.  نئاندرتال برای زنده ماندن در قطب شمال مجبور به داشتن ابزار شکار، لباس عایق بندی شده و پناهگاه بود.
      یافته های بدیهی نشان می دهد که آنها در 45000 سال پیش در قطب شمال ساکن بوده اند.  در آگوست 2012،  یک پسر 11 ساله در یک بلوف یخ زده مشرف به اقیانوس قطب شمال،  کشف مهمی انجام داد،  عکس 9339.  وی ضمن کاوش در سواحل مه آلود خلیج ینیزیه،  در حدود 2000 کیلومتری جنوب قطب شمال،  استخوان های یک ماموت پشمی را دید،  که از رسوبات یخ زده بیرون آمده بود.
      دانشمندان مشخص کردند این ماموت45000 سال پیش توسط نئاندرتال هدف نیزه قرار گرفته و کشته شده است.  طبق این مطالعه جدید،  نئاندرتال بیش از ده هزار سال زودتر از آنچه دانشمندان باور داشتند،  در نزدیکی قطب شمال زندگی می کردند.  تعدادی این شکار را به انسان خردمند هوشمند نسبت می دهند،  و عقیده دارند انسان امروزی توانسته به این نقطه بسیار سرد جهان در عصر یخبندان برسد و همه جا زندگی کند.
   نظر انوش راوید:  امیدوارم روزی برسد که دانشگاه های ایران بدور از داده های غربی بتوانند مستقل به پژوهش بپردازند و منتشر کنند.
   ــ  بمنظور منابع به زبان انگلیسی یا فارسی در جستجوها بنویسید:  ردپای انسان, مدار شمالگان, نئاندرتال, هوموساپینس, شکار ماموت, عصر یخبندان.
   توجه:  ترجمه ها و مقالات خود را برای نشر در ارگ ایران ارسال نمایید.
ردپای انسان در مدار شمالی
تصویر کشف مهم در اگوست 2012،  عکس شماره 9339.
...............
   برچسبها:  ردپای انسان, مدار شمالگان, نئاندرتال, هوموساپینس, شکار ماموت, عصر یخبندان, کرکدن پشمالو.
.............
ردپای انسان در مدار شمالی
مستند های مربوط
مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
      شکار کرگدن پشمالو توسط نئاندرتال،  که گونه ای انسان بودند،  حدود 400000 سال پیش ظاهر شدند،  و هنگام شکار در مناطق جنگلی اوراسیا به قدرت بدنی خود متکی بودند،  مشروح در http://arq.ir/1195.
............................
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای ارگ ایران،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید.  در جهت دانش مربوطه این تارنما،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند:  در اینجا  http://arq.ir.
ارگ ایران   http://arq.ir
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد