وبلاگ تاریخی و جغرافیایی  " ارگ ایران "

وبلاگ تاریخی و جغرافیایی " ارگ ایران "

مطالب و مقالات از وبسایت ارگ ایران www.arq.ir
وبلاگ تاریخی و جغرافیایی  " ارگ ایران "

وبلاگ تاریخی و جغرافیایی " ارگ ایران "

مطالب و مقالات از وبسایت ارگ ایران www.arq.ir

تاریخ و جغرافیای کشور مصر

تاریخ و جغرافیای کشور مصر بسیار مفصل است،  و مانند تاریخ ایران برای تاریخ نویسی استعماری اهمیت زیادی دارد،  و کلی دروغ در آن جا زده اند،  باید با دقت مطالعه کرد و نوشت.
تاریخ و جغرافیای کشور مصر
پیش نویس
      تاریخ و جغرافیای کشور مصر بسیار مفصل است،  و مانند تاریخ ایران برای تاریخ نویسی استعماری اهمیت زیادی دارد،  و کلی دروغ در آن جا زده اند،  باید با دقت مطالعه کرد و نوشت.
مصر باستان به تمدنی در درهٔ رود نیل گفته می‌شود،  که در دورهٔ زمانی میان ۳۰۰۰ ق.م،  تا زمان تسخیر مصر بدست اسکندراشکانی وجود داشت.  تمدن مصر باستان بنا شده بر اصل آبیاری است،  به فرمانروایان مصر باستان فرعون گفته می‌شود.  بمنظور حذف دروغها از تاریخ مصر،  این پست بمرور و با دقت نوشته می شود.
تاریخ و جغرافیای کشور مصر
تصویر منطقه تاریخی قاره کهن و مصر از گوگل ارت،  عکس شماره 3694.
تاریخ و جغرافیای کشور مصر
لوگو تخصصی و تخصصی تر باشیم،  عکس شماره 1529.
این برگه بشماره 368 پیوست لینک زیر است:
جغرافیای کشور مصر
      جغرافیای کشور مصر در شمال شرقی قاره آفریقا با مساحت حدود یک میلیون کیلومتر مربع،  و حدود 80 میلیون جمعیت،  بیست و هشتمین کشور بزرگ جهان محسوب می‌شود.  در شمال مصر دریای مدیترانه و در مشرق آن دریای سرخ قرار دارد،  از سمت جنوب با کشور سودان و از غرب با کشور لیبی همسایه است،  از ناحیه صحرای سینا به فلسطین نیز ارتباط دارد.
      پایتخت مصر شهر قاهره است،  دیگر شهر های مهم اسکندریه، اسوان، جیزه، فیوم و پرت سعید،  شهر هایی مانند سلوم، بردیا، سیدی برانی، مطروح و العلمین،  به سبب وقایعی که طی جنگ جهانی دوم در آنها به وقوع پیوست مشهور شده‌اند.
      در شرق و شمال شرقی این کشور شبه جزیره سینا قرار دارد،  که تا قبل از قرن نوزدهم به خاک مصر متصل بود.  اما در این قرن کانال سوئز را حفر کردند،  که آن را از خاک مصر جدا و دریای سرخ را به دریای مدیترانه متصل می‌کرد.  این کانال 168 کیلومتر طول دارد،  و چون مسیر ارتباطی میان سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا است،  از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.  سرزمین مصر به سه قسمت تقسیم می‌شود:
 * 1 ــ  صحرای شرقی یا عربی.  * 2 ــ  شبه جزیره سینا و اراضی نیل.  * 3 ــ  صحرای غربی.
      مصر آخرین کشوری است،  که رود نیل از آن می گذرد،  و سپس به دریای مدیترانه می‌ریزد.  در محل پیوستن نیل به دریا،  دلتای نیل به وجود آمده،  که سرزمین اصلی کشاورزی این کشور است.  در اطراف این رود نیز کشاورزی رونق بسیار دارد.
تاریخ و جغرافیای کشور مصر
تاریخ کشور مصر
      تاریخ مصر را به سه دوره تقسیم می‌کنند:  * 1 ــ  دوره سلطنت قدیم.  * 2 ــ  دوره سلطنت میانه.  * 3 ــ  دوره سلطنت جدید.  زراعت تغییرات عمده‌ای را در جامعه مصر به وجود آورد،  هنگامی که اغلب مصری‌ها در کشتزارها کار می‌کردند،  بعضی از آن‌ها برای مثال،  سفالگر شدند.  بافندگان الیاف کتانی می‌ریسیدند،  و از آن‌ها پارچه‌های کتانی می‌بافتند.
      اغلب مصری‌ها به قبیله‌ای تعلق داشتند،  و هر دهکده ‌ای در یکی از چند منطقه مستقل جای می‌گرفت.  مناطق مقتدرتر یا جذب مناطق ضعیف تر از طریق جنگ و گاهی ازدواج ادامه می‌دادند،  تا سرانجام مصر فقط از دو سلطنت تشکیل شد:
      مصر سفلی در ناحیه دلتای نیل قرار داشت،  و پایتخت آن بیوتو در غرب دلتا بود.
      مصر علیا شامل سرزمینهای دره نیل می‌شد،  که از دلتا تا نخستین آبشار نیل نزدیک به آسوان در جنوب مصر گسترده بود،  پایتخت نخب در محل الکب امروزی.
      صدها سال این دو سلطنت در کنار هم قرار داشتند.  با وحدت این دو،  عصر عظمت مصر آغاز شد.
تاریخ و جغرافیای کشور مصر
فهرست تاریخ و جغرافیای کشور مصر
       نوشته های بیشتر تاریخ و جغرافیای کشور مصر را در جستجوی ارگ ایران بیابید،  ممکن است مطلب مورد نظر شما در برگه های دیگر باشد،  و یا در این فهرست بروز نشده باشد.
 
لینکها
 
1
 
2
 
3
کلیک کنید:
 
4
کلیک کنید:
 
 
 
 
...............
   برچسبها:  تاریخ مصر, جغرافیای مصر, دیدنیهای مصر, کشور مصر.
.............
ع ش ث 87194
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات و نماشا لینک آن در ستون کناری ارگ ایران
در تاریخ نویسی استعماری تا توانستند از سادگیها استفاده کردند، و برای همه تاریخ دروغ گفتند، اهرام مصر ژئوپلیمر معروف به بتون ایران باستان و سیمان پارسی است
* * * * * * * * * *
بزودی تاریخ بتون ایران باستان و سیمان پارسی
............................
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای ارگ ایران،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین عکسها و مطالب ارگ ایران را بیابید.
از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجوهای ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید،  و در جهت دانش مربوطه این تارنما،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند.
   ــ  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید.
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها،  در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد